Velkommen til VHG Krolf

Vintersæson 2022/23 er i gang

Normale spilledage året rundt:
Onsdage kl. 13.30 – der spilles 2 runder på 2 forskellige med kaffehygge bagefter
Fredage kl. 9.30 – der spilles 2 runder på samme bane.

Nye spillere er altid velkomne – kom og prøv spillet, vi har det nødvendige udstyr.
Kontingent er 270,- kr for 12 mdr.

Det har været en forrygende sommer 2022 både vejrmæssigt og spillemæssigt. En status kunne blive lang, her er den korte udgave.

25. juni DM individuelt i Ålborg i forbindelse med DM ugen.
Vi sendte Lisa Kock, Peter Kock og Christian Jensen (Niels Jørgensen var forhindret) af sted for at spille med de 60 bedste dame og herre krolf spillere i Danmark. Alene det at være kvalificeret til deltagelse var flot.
Christian fik den bedste placering nemlig en flot 4. plads.

DAI´s holdturnering – vores 4 hold spillede 4 runder hen over sommeren.
2 hold deltog i Kvalifikationsfinalen. Desværre blev vi ikke blandt de 6 bedste, der tog til DM for hold i Silkeborg.

Ringsted mesterskab i august blev igen en stor succes, 70 spillere heriblandt 25 VHG´er dystede på banerne i Benløse, Ringsted og Høm
Ringsted Mester 2022
herrer: John Hansen, VHG
damer: Lise Tarnak, Ringsted

Regionsmesterskab i Glumsø 27. aug.
15 spillere var på de nye baner i Glumsø. Det blev en god dag med mange fine resultater især hos vores herrer
Nr 1: John Hansen – 86 slag
Nr 2: Erly Pedersen – 87 slag – efter omspil
Nr 3: Christian Jensen – 87 slag
Efter dagens resultater er følgende klar til forårets individuelle kvalifikationsfinale d. 4. maj i Høng: Ellen, Lis Nielsen, Lisa, Merete, Susanne, Christian og John.
Desuden, Janne, Arne, Erik Olsen og Ove, de spiller dog for Benløse i denne turnering.

Klubmesterskab 28. sep. 42 tilmeldte ud af vores 43 medlemmer, fantastisk opbakning.
3 runder på 3 spændende baner i godt vejr, og der måtte omspil til for at finde klubmesteren hos damerne.
Damer: Nr 1 Janne – 97 slag efter omspil
Nr 2 Susanne- 97 slag
Nr 3 Bibber – 101 slag
Nr 3 Ellen – 101 slag

Herrer: Nr 1 Christian – 94 slag
Nr 2 Erik Hansen – 98 slag
Nr 2 Erik Olsen – 98 slag

Ikke planer om flere turneringer i år. Nu handler det om spillet på vores gode baner med efterfølgende kaffehygge i klubhuset, forhåbentlig er det slut med alle de restriktioner vi har kendt til de sidste 2 vintre, selv om krolfere er seje folk er det rart at komme ind i varmen når kulden hersker på banerne.

HUSK julefrokost d. 23. nov. kl. 11.00

Hvad er krolf:

• Krolf er en sport for alle.
  • Krolf er en holdsport.
  • Krolf er en sport hvor venskab udbygges.

Vi tilbyder:

Godt fællesskab med sporten i centrum.

Gode omgivelser, med masser af frisk luft.

Godt socialt sammenværd.

Årskontingent. Kr. 270,00 Prøvetimer før tilmelding – vi har det nødvendige udstyr.

Vi spiller:

Onsdage kl 13.30 med efterfølgende kaffe hygge