Velkommen til VHG Krolf

Hvad er krolf:

• Krolf er en sport for alle.
  • Krolf er en holdsport.
  • Krolf er en sport hvor venskab udbygges.

Vi tilbyder:

Godt fællesskab med sporten i centrum.

Gode omgivelser, med masser af frisk luft.

Godt socialt sammenværd.

Billigt årsabonnement. (Kr. 270)

Prøvetimer før tilmelding – vi har det nødvendige udstyr.

Vi spiller:

Onsdage kl 13.30 med efterfølgende kaffe hygge

Fredage kl 9.30

Kom og vær med.

Krolf sommersæson er slut.

Onsdag d. 30 sept blev Susanne Nielsen og Erik Olsen kåret som årets klubmestre efter 3 runder på 3 forskellige baner med 29 deltagere

Efter spillet var der smørrebrød og kaffe. Alt foregik udendørs – vi havde endnu engang rigtig fint onsdags vejr.

Der har været en meget speciel sæson, hvor Corona pandemien satte en stopper for socialt samvær, altså ingen kaffe og kage i næsten 3 måneder. Vi lærte at holde afstand og bruge håndsprit. Der blev dog spillet krolf i hele perioden med max. 10 deltagere ad gangen på forskellige tidspunkter og uden slagsedler. Godt det er en udendørs sport

Først d. 10 juni blev spillet mere normalt – igen tilladt med kaffe og kage udendørs

Den forsinkede DAI turnering kom i gang, men med langt færre deltagere.

Ringsted Mesterskabet blev gennemført i august som planlagt med rekord stor tilslutning, – 65 deltagere fra henholdsvis Benløse, Ringsted og VHG.

VHG satte sig på de fire bedste pladser hos damerne. Hos herrerne gik 1 pladsen til Ringsted med VHG`ere på de næste 3 pladser – overvældende godt resultat !!

På trods af helt specielle omstændigheder har det været en god sommersæson med stor opbakning fra medlemmerne – ca 24 hver onsdag og 12- 14 hver fredag. Vi har mistet et par medlemmer, men har også fået nye nye, så vi nu er 35 krolf spillere.

Vi tager nu hul på vinterhalvåret med de sædvanlige spilletider: