Velkommen til VHG Petanque

Herunder er den aktuelle stilling for vores 4 petanque hold:

Hvad er Petanque:

• Petanque er en sport for alle.
    • Petanque er en holdsport.
    • Petanque er en sport hvor venskab udbygges.

Vi tilbyder:

Godt fællesskab med sporten i centrum.

Gode omgivelser, med masser af frisk luft.

Godt socialt sammenværd.

Billigt årsabonnement. (Kr. 200)

Prøvetimer før tilmelding.

Udlån af kugler (også børnestørrelser)

Kom og vær med.

Vi starter den nye sæson tirsdag den 13. april, og træner fremadrettet:

Tirsdage kl. 18.30

Torsdage kl. 10.00

Søndage kl. 10.00

I år starter vi uden festivitas, som vi plejer at afholde den 2. søndag, det plejer at være hele dagen med morgenmad spil frokost igen spil osv.

Vi afholder 3 gode arrangementer mere såsom natpetanque i september, med pandelygter, julefrokost i november, og så et arrangement sammen med krolfen, men restriktioner også videre, har jo ødelagt det sidste år, så vi kan ikke sætte datoer på noget som helst.

Men så snart Mette Frederiksen rækker os lillefingeren ta´r vi hele hånden, selvfølgelig med afstand og håndsprit.

Kig op på anlægget i Høm, måske er det noget for dig/jer og selvfølgelig får I lov at spille et par gange inden indmeldelse.

Vi havde turneringshold, 6 hold sidste år, som ikke blev til noget, vi har lige fået besked om at der bliver turnering fra 26. april, og vi har 4 hold med i år, det er 4 personers hold,

Det er frivilligt om man vil spille turnering eller træne, det er kun halvdelen der spiller turnering.

Pt. Må vi være 50 spillere, på vores 12 petanquebaner, men så mange medlemmer bliver vi ikke, vi spiller kun på hver anden af dem, for at holde en god afstand, vi kan heller ikke sidde ude og hygge mere end 5, men det bliver nok snart hævet, så vi kan gå i klubhuset.

I løbet af sommeren vil vi prøve at arrangere noget sjov og ballade.

Der skal lyde en stor tak til den måde VHG´s petanquemedlemmer har tacklet restriktionerne det sidste år og så håber vi snart på en normal petanquesæson.

Starup