Velkommen til VHG Petanque

Hvad er Petanque:

• Petanque er en sport for alle.
    • Petanque er en holdsport.
    • Petanque er en sport hvor venskab udbygges.

Vi tilbyder:

Godt fællesskab med sporten i centrum.

Gode omgivelser, med masser af frisk luft.

Godt socialt sammenværd.

Billigt årsabonnement. (Kr. 270)

Prøvetimer før tilmelding.

Udlån af kugler (også børnestørrelser)

Kom og vær med.

Efter en noget anderledes petanquestart og halvsæson, hvor hele turneringen og alle stævner har været aflyst,

Det samme har vores træning i starten, måtte vi være 10 på anlægget med afstand og håndsprit, og klubhuset var lukket, der var enkelte gange der var for mange, så de overskydende måtte køre hjem igen.

Så blev det udvidet til 50 personer, så ingen problemer, hvis man kunne holde afstand, nu må vi være 100, stadig med afstand og brug af håndsprit.

Nu kan der trænes normalt, tirsdag kl 18.30,  torsdag 10.00 og søndag 10.00

Det ser ud til folk er bange og nervøse for virussen, der har ikke været ret mange, forståeligt, vi er jo et udsat klientel, og nogle mere end andre, men combardo og med god afstand og håndsprit skal det nok gå godt, så pas på dig selv og de andre, SERIØST!

Alle festligheder og sammenkomster har selvfølgelig været aflyst, og med hensyn til fredag den 18. sept. afslutning/natpetanque og fredag den 20. nov. julefrokost, ved vi ikke om det bliver gennemført, det samme med vores arrangement med krolfen.

2 nye medlemmer er blevet indmeldt, velkommen til Allan og Steen

Håber vi ses, med afstand

Vigtige datoer:

Fredag  den 18. sept. natpetanque/afslutning

Fredag  den 20. nov. julefrokost.