Velkommen til VHG Petanque

Hvad er Petanque:

    • Petanque er en sport for alle.
    • Petanque er en holdsport.
    • Petanque er en sport hvor venskab udbygges.

Vi tilbyder:

Godt fællesskab med sporten i centrum.

Gode omgivelser, med masser af frisk luft.

Godt socialt sammenværd.

Billigt årsabonnement. (Kr. 270)

Prøvetimer før tilmelding.

Udlån af kugler (også børnestørrelser)

Kom og vær med.

I denne specielle petanquesæson er vi nu nået til den officielle afslutning, som blev holdt fredag den 18. september med deltagelse af 30 petanquer, vi startede 2 omgange med kuglerne, derefter blev der spist smørrebrød fra daglibrugsen i Høm. Pga. cow-19 sad vi med stor afstand i klubhuset, og håndsprit på bordene, så ingen kan pege fingre af os, vi ved jo alle hvordan vi forholder os i denne modbydelige tid,

Efter spisning nyt spil, og nu med pandelygter deraf navnet natpetanque, selv det lys vi har på anlægget bliver slukket, kun pandelygter lyser og det er meget morsomt, efter sidste spil var der kaffe og kage, uddeling af præmier, der var også grillpølser.

Vi havde en rigtig hyggelig aften i VHG petanque.

Officiel afslutning betyder at træningen om tirsdagen er slut, men husk vi spiller hele året søndage og torsdage kl. 10.00.

Nye restriktioner pga coronaen har  givet os lidt udfordringer på petanquebanerne, der trænes søndag og torsdag kl. 10.00, som nu men nu må der kun være 10 personer samtidig, det betyder måske at nogle må køre hjem igen, desværre, men den næste måned er det sådan.

Endnu værre må vi aflyse vores julefrokost den 13. nov.

Nyt på denne side når og hvis der kommer ændringer.

Vi har ikke været så mange som vi plejer, folk har været bange, forståeligt, vi er jo nok i risikogruppen mange af os, hvis vi lytter til eksperterne. Men ros til jer, med afstand og håndsprit, og så håber vi det slutter inden ny sæson. 

Vi kan stadig bruge flere, kom og prøv spillet som næsten alle har prøvet til sommerfester, på græsplæner og alle mulige steder.

Tak for en god sæson trods besværlighederne, og tak for jeres tackling af cow-19

Håber vi ses, med afstand

På vegne af petanqueafd.

Starup