Nyheds arkiv

Så blev sponsoratet fra OK og Dagligbrugsen på samlet 29.740,35 kr. udbetalt. Med på billedet er de dygtige gymnaster på flik flak holdet.

STAFET FOR LIVET 2019

Tak til alle deltagere og sponsorer der har været med til at sikre VHG et døgn for fællesskabet en flot placering som det 5. bedste hold til at samle penge ind, ved årets stafet. Vi indsamlede 24.303 kr. hvilket var en del over vores beskedne mål på 15.000 kr. Svarende til at hver deltager, indsamlede 347 kr.

Vi var 70 aktive deltagere over døgnet, som havde det dejligt, hvilket vejret bidrog til. Vi solgte 21 lysposer der var med til at lysceremonien blev til en stor succes.

I løbet af døgnet gik / løb vi 2.045 omgange svarende til 971,4 km.

Vi håber at det flotte resultat kan bidrage til at vi til næste år laver et endnu flottere resultat.

Reserver allerede nu sidste weekend i august 2020 til næste Stafet for livet.

Sommerkrolf 2019

Fredagskrolf 2019

Sponsortilskud fra OK og Dagligbrugsen i Høm

Så kom tilskuddet fra 2020, det varmer efter en Corona sæson.

TURNERINGSNYT

Ringsted Mesterskabet i krolf er nu færdigspillet.

Det er turneringen hvor der er fri tilmelding for alle. Man kan som nybegynder kom ud og spille på andre baner og opleve hyggeligt samvær efter spillet med kaffe og kage.

Afviklingen af mesterskabet blev igen en stor succes.

66 spillere – næsten lige mange fra hver klub – deltog i 3 dages krolf med 2 runder på banerne i hver af de 3 DAI  krolf klubber i Ringsted kommune, Vetterslev-Høm, Ringsted Senior krolf og Benløse.

Præmier er der med i spillet.

Til alle Hole in One, til dagens bedste dame og herre og så naturligvis medaljer til de 3 bedste damer og herrer

De 2 sidste runder blev spillet i næsten tørvejr i Benløse

Dagens bedste dame blev Elin, VHG med 69 slag

Dagens bedste herre blev Erik Olsen, Benløse med 67 slag.

Ringsted Mester damer 2021:

nr 1 Lise Tarnak, Ringsted med 225 slag

nr 2 Lisa Kock, VHG med 228 slag

nr 3 Birthe Lund, Benløse med 230 slag

Ringsted Mester herrer 2021:

Nr 1 John Hansen, VHG med 203 slag

nr 2 Erik Olsen, Benløse med 211 slag

nr 3 Kim Sørensen, Benløse med 212 slag

Tidligere på måneden lykkedes det klubbens bedste krolf hold bestående af John Hansen, Christian Jensen, Niels Jørgensen og Peter Kock at kvalificere sig til DM i krolf.

Finalestævnet, der foregik i St. Merløse, blev en spændende affære. Der måtte et spændende omspil mellem 3 hold før kvalifikationen var i hus, men de klarede det.

Tillykke til drengene og held og lykke.

DM foregår d. 25. sep i Sønderborg.