Velkommen til VHG Tennis

Vi er en lille klub med 2 velholdte og toptrimmede grusbaner.

Ca. 50 medlemmer fra lokalområdet, er med til at skabe en god stemning sommeren igennem.

Frivilligt arbejde
For at få en lille klub til at fungere, skal der være en bestyrelse. Banerne passer ikke sig selv, ukrudt skal luges, skraldespande skal tømmes o.s.v.
Giv en hånd med, så vi får det hele til at fungere – selv en lille indsats bliver værdsat.

VHG Tennis 2021

Så starter tennis igen!

Så blev det endelig forår, og det betyder at vi må begynde at spille tennis igen. Normalt starter sæsonen med standerhejsning, hvor vi mødes i klubhuset til en bid brød og en tår at drikke, men intet er som det plejer, så det må vi have til gode. Dog må vi gerne mødes for at spille tennis, og det er super fedt. Sæsonen bliver skudt i gang søndag d. 25/4 kl. 10.00.

Hvis du endnu ikke er medlem, men overvejer om tennis er noget for dig, så vil der denne søndag være en fra bestyrelsen til stede fra kl. 10 til 12 til at fortælle mere om vores fantastiske lille klub, om hvordan man melder sig ind, prøvetræning, banebookning og andre praktiske informationer.

Hvis du allerede nu er klar til at melde dig ind går du ind på VHG’s hjemmeside, finder tennis og vupti så er du en del af Danmarks hyggeligste tennis klub. Gamle medlemmer må meget gerne huske at skrive deres medlemsnr. på når de tilmelder sig.

Husk at banerne i starten er ekstra bløde og det derfor er nødvendigt at passe ekstra godt på dem. Det vil sige; lappe huller, feje efter sig og brug kun tennissko, så har vi gode baner hele sæsonen. 😄

Vi har pt. ingen ungdomshold, men har du eller en du kender lyst til at prøve kræfter med trænerrollen, hører vi meget gerne fra dig.

Håber vi får en super sæson..
MVH Bestyrelsen