Velkommen til VHG Tennis

Vi er en lille klub med 2 velholdte og toptrimmede grusbaner.

Ca. 50 medlemmer fra lokalområdet, er med til at skabe en god stemning sommeren igennem.

Frivilligt arbejde
For at få en lille klub til at fungere, skal der være en bestyrelse. Banerne passer ikke sig selv, ukrudt skal luges, skraldespande skal tømmes o.s.v.
Giv en hånd med, så vi får det hele til at fungere – selv en lille indsats bliver værdsat.

VHG Tennis 2020

• Så lakker 2020 sæsonen mod enden, efteråret er kommet og vi kan se tilbage på en meget anderledes sæson. Vi startede ud med ikke at vide om vi overhoved fik lov at spille, så måtte vi godt spille, dog med rimelige skrappe Corona krav, det vigtigste var dog at vi fik lov at spille. Siden hen blev kravene lempet lidt, og vi fik igen gang i tirsdag, torsdag og søndags træningerne. Ungdomstræningen måtte vi desværre stoppe med i år, da træneren har fået nyt arbejde der gør han ikke kan nå det. Vi arbejder på at finde en ny træner til næste sæson ( det kunne være dig!). 2020 har også været året hvor vores 2 fantastiske baner (tak til Poul E. og hans faste Crew )har været brugt mere end normalt, det har været fedt at se så mange, også nye spillere, spille en masse god tennis.

Jeg håber at se alle igen til næste år, til forhåbentligt mere normale tilstande. Ha det godt og pas på hinanden.

MVH. Formanden