Leje af klubhus

4100 Ringsted
Jeannewaever@gmail.com

Husregler og anden info

Huset lejes typisk fra fredag eftermiddag til søndag middag. Det koster 1400 kr. at leje klubhuset og pengene indsætte på konto nr: 2520 4387404061. Senest torsdag før man har lejet det.

Nøglen til klubhuset kan hentes fredag efter kl. 15 på Englerupvej 11 og skal afl. I postkassen søndag,  på samme adresse.

Udlejes huset til 18 års fødselsdag, skal der være forældre til stede under hele festen.

Lejer man klubhuset til Kaffe/kage efter en begravelse eller bisættelse er prisen 500 kr.

Wi-Fi: VHG1910*

I klubhuset er der Service til 60 personer.

6 Borde a’ L125 *B80

6 Borde a’ L190 * B80

Rygning er forbudt indendørs.

Der skal ryddes op efter lån og brug af klubhuset.

– Al bestik, glas, service m.m. stilles/lægges på plads de rigtige steder.

– Al opvask skal ordnes.

-Alle borde tørres af (også inde i salen).

– Køleskabet tømmes og tørres af.

– Komfuret rengøres efter brug.

– Der skal fejes og vaskes gulve.

– Udendørsarealerne skal ryddes op (samle skodder, plastik, glas og affald op).

– Der må ikke grilles under overdækningen.

Affaldssortering skal foregå ved, at flasker skal placeres i plastkassen, dåser skal i affaldsstativet ved bordene på parkeringspladsen og papkasser skal man selv tage med igen, da de fylder meget. Det restende affald skal placeres i den grønne affaldscontainer ved husgavlen mod vejen.

Alt ødelagt inventar skal oplyses og erstattes.

Det anbefales at alle medbragte ting ikke opbevares i klubhuset, når dette forlades. Det er egen forsikring der gælder, hvis der skulle sker noget med jeres ting.

Disse husregler er til, fordi vi alle gerne vil bevare vores dejlige klubhus i mange år fremover, så vær søde at passe på tingene.

/ Bestyrelsen.